خرید اینترنتی روغن کنجد

Sesame Oil
فروشنده: akhavan yazdi
ارسال به سراسر کشور
تضمین بهترین قیمت
7 روز ضمانت بازگشت

42,000 تومان249,000 تومان

پاک کردن

توضیحات

امروز با خرید اینترنتی روغن کنجد در خدمت شما هستیم و قصد داریم به توضیح فواید و معرفی این محصول بپردازیم پیشنهاد میکنیم حتی اگر قصد خرید آنلاین روغن کنجد را ندارید حتما این توضیحات را تا پایان مطالعه کنید زیرا در انتخاب بهتر این محصول مفید خواهد بود.

pen - خرید اینترنتی روغن کنجد

خرید اینترنتی روغن کنجد

Sesame Oil 5 - خرید اینترنتی روغن کنجد

امروز با خرید اینترنتی روغن کنجد در خدمت شما هستیم و قصد داریم به توضیح فواید و معرفی این محصول بپردازیم پیشنهاد میکنیم حتی اگر قصد خرید آنلاین روغن کنجد را ندارید حتما این توضیحات را تا پایان مطالعه کنید زیرا در انتخاب بهتر این محصول مفید خواهد بود.

بطور کلی میتوان گفت روغن کنجد یکی از روغن های خوراکی می باشد که از دانه های کنجد تهیه می شود ما در فروشگاه اینترنتی اخوان یزدی سعی کرده ایم ویدیو ای از این محصول نیز برای شما تهیه کنیم که در انتهای همین مطلب میتوانید آن را مشاهده کنید , روغن کنجد از روغن هایی می باشد که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار میگیرد و امروزه در آشپزخانه های چینی، کره‌ای، ژاپنی، خاورمیانه و جنوب‌شرقی آسیا نیز به عنوان طعم دهنده در غذا ها از آن استفاده می شود که رایحه و مزه ای منحصربه‌ فرد دارد.

همچنین روغن کنجد در طب سنتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد و خاصیت درمانی دارد از این روغن برای ماساژ نیز استفاده می شود که بسیار تسکین بخش و موثر است باید بدانید این روغن در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد و میتوانید از آن برای پخت غذا کمک بگیرید.

ترکیبات موجود در روغن کنجد

در روغن کنجد ترکیبات اسیدهای چرب وجود دراد که ما در این جا این اسید های تشکیل دهنده را نام خواهیم برد.

  • اسید لینولئیک (۴۱٪)

اسید لینولئیک یکی از دو خانواده اسید های چرب ضروری برای بدن می باشد که یعنی بدن ما نمی تواند آن را تولید کند و باید آن را از غذا ها به دست آورد در رژیم غذایی ما استفاده از این اسید چرب ضروری است و ما باید از این اسید استفاده کنیم باید بدانید در آزمایشی که بر روی موش ها در آزمایشگاه ها انجام شده است کمبود این اسید میتواند موجب ریزش مو ها , پوسته پوسته شدن پوست و همچنین تاخیر در بهبود زخم ها شود.

  • اسید اولئیک (۳۹٪)

اسید اولئیک نیز یکی از اسید هایی می باشد که شکل ظاهری مایع روغنی زرد کمرنگ یا مایل به قهوه‌ای دارد این اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود اما اولئیک از نام زیتون جداشده است.

  • پالمیتیک اسید (۸٪)

پالمیتیک اسید هم یک اسید چرب اشباع شده می باشد که شکل ظاهری آن بلورهای سفید است هر چند این ترکیب در بسیاری از جانوران ، گیاهان و باکتریها یافت می‌شود اما نام پالمیتیک از پالم (نخل) جدا شده است.

  • اسید استئاریک(۵٪)

اسید استاریک یک اسید چرب اشباع شده است که ترکیب تشکیل دهنده آن مومی شکل و جامد می باشد  این ترکیب در بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی یافت می‌شود اما بیشتر این مقدار آن در روغن‌های حیوانی است.

  • اسیدهای چرب دیگر به مقدار اندک
Sesame Oil 4 - خرید اینترنتی روغن کنجد

روغن کنجد

حساسیت‌ زایی روغن کنجد

این روغن نیز مانند بسیاری از روغن‌ها و دانه‌های روغنی دیگر میتواند باعث ایجاد حسایت شود که البته این احتمال بسیار نادر می باشد و در حدود ۰٫۱٪ از جمعیت کل دنیا را در بر میگیرد آلرژی به روغن کنجد می تواند شدید و یا ضعیف باشد اما به صورت کلی امکان این که فردی به این روغن آلرژی داشته باشد بسیار ضعیف است.

بیایید درباره کنجد نیز کمی بیشتر بدانیم !

کنجد گیاهی است سرشار از خاصیت این گیاه در یک سال رشد میکند و ارتفاع آن تا یک متر نیز می تواند باشد دانه‌ های کنجد به سبب دارا بودن روغن قابل استخراج تنها قسمت مورد استفاده گیاه هستند. کنجد همانند زرشک از گیاهانی است که کشت آن در دوره‌های خشکسالی میسر می باشد.

دانه های کنجد یکی از چند روغن توصیه شده برای استفاده در روغن کشی می باشد همچنین روغن کنجد با دارا بودن درصد بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده‌ ممکن است به کنترل فشار خون کمک کند استفاده از کنجد به کاهش خطر سکته قلبی، پیشگیری از سرطان و درمان یبوست کمک می‌کند، همچنین برای افزایش توان جنسی در مردان مؤثر است.

همچنین از این روغن استفاده های صنعتی نیز می شود که در زیر می توانید آن ها را مطالعه بفرمایید

  • حلال در داروهای تزریقی
  • روغن حامل، لوازم آرایشی و بهداشتی
  • این روغن همچنین در ساخت حشره کش کاربرد دارد
  • روغن درجه پایین به صورت محلی در صابون‌ها، رنگ‌ها، روان‌کننده‌ها، و روشنایی استفاده می‌شود.

روغن کنجد در آشپزی

از روغن کنجد خام و سفید برای سرخ کردن در دمای بالا استفاده می شود و روغن کنجد بو داده نیز برای سرخ کردن در دمای کم تر مورد استفاده قرار میگیرد که می‌توان آن را برای سرخ کردن گوشت یا سبزیجات یا برای درست کردن املت، استفاده کرد.

انواع کنجد

این روغن دارای نوع های مختلفی می باشد روغن کنجد سرد فشرده و دارای رنگ زرد کم رنگ است، در حالی که روغن کنجد در هند طلایی رنگ و روغن کنجد شرق آسیا معمولاً به رنگ قهوه‌ای تیره می‌باشد این تغییر رنگ , طعم و عطر از بو دادن کنجد سرچشمه می گیرد

روغن کنجد در ایران به دو شکل کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی پیدا می شود روغن کنجد بو داده تیره تر از روغن کنجد معمولی می باشد و دلیل آن نیز همین بو دادن دانه ها قبل از روغن گیری می باشد که روغن تیره تر برای افزودن طعم آجیلی و دودی غذاها به کار می رود

ویتامین‌هایی تشکیل دهنده دانه کنجد

دانه کنجد از جمله دانه های روغنی است که دارای اسید های چرب اشباع نشده می باشد ۷۵ درصد دانه کنجد را چربی و پروتئین و کلسیم و ۲۵ درصد آن را مواد معدنی، کربوهیدرات‌ها (قند) و فیبر تشکیل شده اند همچنین دارای انواع ویتامین، منیزیم، روی، مس و فسفر است.

طرز تهیه روغن

برای تهیه روغن کنجد دانه های کنجد را شسته تا رنگ روی آن از بین برود و سپس دانه ها را آسیاب می کنند و سپس در آب میریزند تا پوست آن که سبک تر است روی آب بیاید و آن را جدا میکنند.سپس آن ها را خشک کرده و در آب جوش میریزند تا به شکل خمیر در بیاورند سپس این خمیر را تحت فشار قرار می دهند تا روغن آن جدا شود به این روغن , روغن سرد فشار اول می گویند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بدست می‌آید که به نام روغن گرم یا فشار دوم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد

خرید اینترنتی روغن کنجد

Sesame Oil 6 - خرید اینترنتی روغن کنجد

خرید اینترنتی روغن کنجد

خواص روغن کنجد

روغن کنجد دارای آنتی اکسیدان‌های طبیعی می باشد که در از بین بردن سرطان‌های خفته در بدن و جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، پروستات و سینه  بسیار موثر است این روغن با دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست نیز می‌گردد.

  • کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
    کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
    جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش
    جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
    جلوگیری از بروز سکته قلبی
    جلوگیری از بروز آب مروارید
    شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
    مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
    کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
    جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز
    خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.
    ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

توجه کنید که خواص بالا در خصوص روغن کنجد به این معنا نیست که شما میتوانید هرچقدر میخواهید از این روغن استفاده کنید توجه داشته باشید که کالری موجود در این روغن زیاد می باشد و نباید آن را به صورت زیاد استفاده کنید.یعنی هر ۵ گرم آن که معادل یک قاشق چای خوری می‌شود چیزی در حدود ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد

ارزش غذایی روغن

هر قاشق سوپ خوری روغن کنجد (۱۳٫۶ گرم) حاوی ۱۲۰٫۲کالریکل مقدار چربی، ۱۳٫۶ g است که از آن مقدار چربی اشباع شده ۱ / ۹ گرم بوده و تک چربی اشباع نشده، ۴٫۵ گرم است

مقدار ویتامین E 0.2 میلی گرم (۲ %)و ویتامین K 1.8 میکروگرم (۲ %) است. غلظت گاما توکوفرول بیش از سایر ایزومرهای ویتامین E است. این روغن حاوی هیچ کربوهیدرات، پروتئین و فیبری نیست. مقدار کلوئین در این روغن ۱ % است.

خرید اینترنتی روغن کنجد

توضیحات تکمیلی

وزن

, , ,

تولید کننده

اخوان یزدی

کیفیت

اصل

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید اینترنتی روغن کنجد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *